Lediga tjänster

Sales Manager (Sverige) – Företagslån och fakturafinansiering (factoring)

Fellow Finance Abp är Nordens ledande peer-to-peer-låneplattform för främjande av finansiering för företag och konsumenter. Investerarna på vår plattform har finansierat lån över 300 miljoner euro och tjänsten har över 400 000 användare från över 50 olika länder. Fellow Finance betjänar företag och individuella låntagare i Finland, Sverige, Tyskland och Polen. Vi är ett team bestående av 32 fintech-specialister som arbetar i vårt huvudkontor i hjärtat av Helsingfors.

Vi söker efter en Sales Manager för Sverige. Fellow Finances Sales Manager är ansvarig för ny företagsförsäljning (B2B) och hanteringen av kundrelationerna med företagen. Som ansvarig för försäljningen ska du skapa långsiktiga relationer med företagskunderna och hjälpa entreprenörer att välja den bästa finansieringslösningen, tillhandahållen av våra 9 000 investerare på vår plattform.

Den ideala kandidaten har:

Vi erbjuder dig:

Positionen är baserad i Malmö,Stockholm eller Helsinki. Andra platser är förhandlingsbara.

Vänligen skicka din ansökan med ditt CV till antoni.airikkala(at)fellowfinance.fi. Vi intervjuar kandidater löpande medan vi tar emot ansökningar så vänta inte med att skicka in er ansökan om du är intresserad.

Mer information: Antoni Airikkala, Director of New Markets, +358 46 810 34 34, antoni.airikkala@fellowfinance.f

Vill du förändra den finansiella sektorn?

Fellow Finance är den största, snabbast växande och mest internationella crowdfunding-plattformen för lån i Norden. Hos Fellow Finance blir du motiverad och inspirerad av att förse den finansiella marknaden med nya affärsmodeller, samtidigt som du ständigt blir utmanad att utvecklas. Varför ska du göra som alla andra när du kan göra det annorlunda och mycket bättre? Entreprenörsanda, internationell attityd och förstklassig kundtjänst är ledord hos oss.

Kontakta oss via e-post jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi och berätta vad dessa ämnen betyder för dig och vad du kan tillföra till vårt team. Bifoga ditt CV.

Läs mer om oss

 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere

Nyheter

   Social media