Smidig finansiering

  • Finansiera de fakturor ni vill och få pengarna direkt
  • 100% finansiering till fakturor
  • Pengar på kontot samma dag

Transparent prissättning

  • Marknadsbaserat pris för fakturorna
  • Inga öppnings- eller månatliga avgifter
  • Ingen säkerhets deposition

Frigör kapital

  • Ni får betalt direkt
  • Ökad likviditet
  • Bättre kassaflöde

Factoring – Finansiering till företag

Vad är factoring för företag?

I de flesta fallen används ordet som en gemensam term för flera former av fakturafinansiering och är också använt som en synonym för fakturaköp och fakturabelåning. Factoring innebär att företag får pengar från sina fodringar innan fakturornas förfallodag. I praktiken kommer ett företag att finansiera sina fakturor och få pengarna direkt utan att behöva vänta på att motparten betalar den på förfallodagen. Företaget betalar en specifik avgift för denna typ av tjänst till finansieringsföretaget. Företaget som mottar fakturorna kommer sedan att betala pengarna till finansieringsföretaget på förfallodagen. Företag använder denna tjänst för att förbättra deras likviditet och det blir lättare för dem att hantera kassabalansen.

Vad är fördelarna med factoring?

Factoring ger ett svar till de långsiktiga betalningsvillkoren som många branscher har. Till exempel kommer kostnaderna före själva betalningarna på många arbetsplatser vilket skapar ett behov för fakturafinansiering. Ett mindre företag kan få en stor order från en viktig kund och deras betalningsvillkor är 30 dagar oberoende på företagets andra fakturor. Naturligtvis krävs det inköp av material och arbetskraft men pengarna för dessa kostnader kommer inte förens veckor efter själva arbetet är slutfört. För att det ska vara möjligt att motta beställningar och leverera måste företaget ha pengarna innan, och genom att använda factoring kan de frigöra pengar från fordringar till material- och arbetskostnader och även för att skapa nya produkter.

Att driva ett företag är utmanande, du vet när du kommer att få pengar tillbaka från fordringar för att kunna betala dina egna räkningar och till att skapa nya projekt. Med factoring kan du göra ditt kassaflöde mer förutsägbart och ta bort osäkerheten i fordringarna.

Kostnaden för factoring

Kostnaden för factoring beror helt på finansieringsföretaget. I vår service har vi inga traditionella avgifter som öppningsavgift, månadsavgift eller årsavgift. Företag behöver inte heller ackumulera ett separat säkerhets konto. Du behöver endast betala en engångsavgift för varje enskild faktura som du vill ha finansierad. Denna engångsavgift är företagsbaserad och du kan komma överens om priset genom att kontakta oss. Vår fakturabelåningstjänst är en av de mest flexibla som finns tillgängligt på marknaden just nu. Den inkluderar inte några fast tidsperiod och ditt företag behöver inte överföra alla fordringar till vår tjänst. Istället kan du fritt välja vilka fakturor som du vill få finansierade. Factoring är en del av vår företagsfinansiering som vi erbjuder företag.

Vår tjänst är öppen för alla företag oberoende på storlek, stor som liten. Lämna bara ditt telefonnummer eller mailadress så kommer vi att kontakta dig så fort som möjligt och berätta mer om vår tjänst och individuella priser. Du kan också börja finansiera dina fakturor genom att registrera dig till vår tjänst så kommer vi att kontakta dig senare.

Börja använda factoring

Vill du ha mer information angående factoring

Lämna ditt telefonnummer eller mailadress så kommer vi att kontakta dig senast nästkommande vardag.

  • Fråga direkt genom att ringa till +468 5016 5594 vardagar 9.00-16.00

Summering av factoring

Börja använda factoring

Såhär kan du ansöka om factoring

börja factoring

1. Registrera er

Registrera er i vår web-portal gratis utan åtaganden

Erbjudande på factoring

2. Erbjudande på fakturan

Skicka oss en säljfaktura och få erbjudande direkt på finansiering av fakturan

Pengarna i kassan

3. Pengarna i kassan

Om ni godkänner erbjudandet kan vi betala fakturan till er under samma dag

automatiserat factoring

4. Automatiserat

Ni kan ladda upp de fakturor ni vill finansiera till vår web-portal

Kundernas recensioner av vår service

4.4 stjärnor (207 recensioner)