Smidig finansiering

  • Finansiera de fakturor ni vill och få pengarna direkt
  • 100% finansiering till fakturan
  • Pengarna direkt på kontot

Transparent prissättning

  • Provision på finansierad faktura
  • Inga fasta kostnader
  • Ingen pant deposition, gränslös finansiering

Frigör kapital

  • Ni får betalt direkt
  • Ökad likviditet
  • Bättre kassaflöde

Förvandla säljfakturor till pengar direkt med fakturafinansiering

Registrera er

1. Registrera er

Registrera er i vår web-portal gratis utan åtaganden

Erbjudande på fakturan

2. Erbjudande på fakturan

Skicka oss en säljfaktura och få erbjudande direkt på finansiering av fakturan

Pengarna i kassan

3. Pengarna i kassan

Om ni godkänner erbjudandet kan vi betala fakturan till er under samma dag

Automatiserat

4. Automatiserat

Ni kan ladda upp de fakturor ni vill finansiera till vår web-portal

Ansök finansiering till dina säljfakturor

Med hjälp av fakturafinansiering behöver inte ert företag längre vänta på att er kund betalar fakturan efter 14, 21, 30, 45 eller till och med 90 dagar efter utfört arbete. Då ni finansierar en faktura betalar vi summan till ert konto under samma dag. Då frigörs ert kapital från fakutorna till nya investeringar direkt. Genom att finansiera era säljfakturor kan ni minska osäkerheten och bättre förutspå när pengarna är i ert bruk. Fellow Finance erbjuder därför till alla företag fakturafinansiering för att öka kassaflödet, oavsett storlek på företaget.

Utbudet på olika finansieringsalternativ för företag har redan en längre tid ständigt förändrats för att bättre komplettera den allt striktare finansieringen av bankerna. Speciellt i små och medelstora företag har behovet för fakturafinansiering ökat på grund av de förlängda betalningsvillkoren de stora företagen kräver av sina underleverantörer. Brist på pant säkerhet har lett till att många företag börjat använda vår fakturafinansiering. Genom att finansiera sina säljfakturor får företag snabbt och smidigt till kapital i företagets användning.

Priset för finansiering av säljfakturor

Vårt fakturafinansieringsavtal har inga traditionella öppningsavgifter, månadsavgifter eller årsavgifter. Ni betalar inga fasta kostnader för tjänsten om ni inte använder er av den. Ni behöver inte samla in någon depositionssumma eller betala någon saldoavgift till oss. Ni betalar endast en provision för en finansierad faktura. Provisionen är alltid individuell och baserar sig på företagets samt motpartens riskklass. Ta kontakt och få ett erbjudande för en faktura. Ni kan också registrera er via vår web-portal och skicka en faktura till oss för offertfrågan, vid sådana fall kontaktar vi er omgående gällande erbjudandet.

Börja finansiering av fakturor

Tilläggsinformation om fakturafinansiering

Lämna en offertförfrågan så kontaktar vi er senast under följande vardag

Fakturafinansiering är modernt

Vänta inte längre

Vänta inte längre

Genom att finansiera era fakturor frigör ni pengarna av säljfakturorna genast till egen användning. Ni behöver inte längre vänta att er kund betalar till er, utan ni kan genast investera pengarna. Med en ökad likviditet finns det alltid pengar företaget tillhanda för nya investeringar, inköp samt andra oväntade utgifter.

Jämnt kassaflöde

Jämnt kassaflöde

Företagets behov för pengar och likviditet kan vara väldigt omväxlande beroende på säsong. Säsongsbundna företag lider oftast av ett oregelbundet kassaflöde vilket i sin tur begränsar företagets förmåga att växa och investera samt ökar företagarens stress. Med hjälp av fakturafinansiering kan ni bättre förutspå ert kassaflöde då ni vet exakt när ni får pengarna i bruk. Ni väljer själv vilka fakturor ni vill finansiera och när ni gör det. Vid behov kan ni alltså finansiera fakturor endast vid säsongskiften om så önskas.

Öka kassaflödet

Öka kassaflödet

För växande företag är det mest typiska behovet oftast att investera i nytt och att rekrytera nya arbetstagare. En snabb tillväxt kräver också en flexibel kassa, vilket inte ofta är realistiskt då företaget växer. Med hjälp av fakturafinansiering kan ni öka ert företags likviditet samt öka kassaflödet. Då sker också tillväxten smidigare när pengarna redan finns företaget tillhanda och inte är bundna på en säljfaktura. Finansiera era fakturor via nätet snabbt och smidigt så ni kan koncentrera er på att växa.

Alltid bästa lösningen

Alltid bästa lösningen

Vid sidan om fakturafinansiering erbjuder vi också företag lån upp till 10.000.000 SEK. Ni kan också erbjuda till era egna konsument kunder ett flexibelt sätt att betala sina köp av er på delbetalning via oss, då flyttar ni också kreditrisken till oss. Detta är kostnadsfritt till er. Vi bekantar oss alltid personligt i ert företags situation då ni ansöker om lån eller fakturafinansiering. Ni kan registrera er gratis till ett ej bindande avtal med oss via vår hemsida www.fellowfinance.se. Ifall ni vill ha mer information om oss kan ni lämna en kontaktförfrågan så hör vi av oss omgående.

Sälj inte fakturorna utan finansiera dem istället

Visste ni att försäljning av fakturorna inte är detsamma som att finansiera fakturorna? Fakturafinansiering är ett mjukare och mera flexibelt sätt med tanke på er kund, jämfört med att sälja fakturorna till inkassobyråer. Då ni sålt era fakturor till ett inkassobolag sköts processen automatiskt av dem vid sådana fall då er kund av mänskliga skäl dröjt ut på betalningen. De påminner direkt och påbörjar indrivningen omedelbart då lagen tillåter det. Fakturafinansiering är därför ett betydligt mjukare och mera flexibelt sätt att förbättra er likviditet eftersom ni fortfarande äger fakturan och på så sätt behåller rätten att förhandla med er kund om betalningen ifall det blir några missförstånd. Vi erbjuder nu marknadens smidigaste tjänst till fakturafinansiering.

Få pengarna av fakturorna redan idag

Börja finansiering av fakturor