Räkna ut månadsavgiften för ett företagslån

kr/mån

Mer information via mail foretagslan@fellowfinance.se
eller via telefon på vardagar från 9-16 +46 850 165 594.

Fellow Finance Abp har en betalningsinstitutslicens från Finansinspektionen.

 • Företagslån snabbt och enkelt
 • Snabb och enkel

  Ej-bindande ansökan, lånebeslut snabbt och pengarna omgående

 • Företagslån utan säkerhet
 • Små och medelstora företag

  Företagslån upp till 10.000.000 kr

 • Företagslån med förmånlig ränta
 • Rimliga rater

  Fast årsränta från 6% överraskar er inte under lånetiden

 • Lån till företag utan dolda villkor
 • Schysst lånande

  Räntan räknas på det kvarvarande lånet utan dolda villkor

Företagslån till företag som vill växa

Få ett lån online snabbt

Snabbt och enkelt

Fyll i en ej bindande ansökan på nätet snabbt och behändigt och få pengarna på kontot omgående

Budgivning om ett företagslån

Demokratisk ränta

Jämför företagslån i vår tjänst gratis genom vårt investerarnätverk som består av tusentals investerare

Flexibla företagslånsvillkor

Flexibelt

Lös in lånet på en gång, ta betalningsfri månad eller ansök om till lån

Företagslån från Fellow Finance

Unik

Vi erbjuder också fakturafinansiering och avbetalning till dina kunder

Lån till företag utan säkerhet

Företagslån till marknadsvillkor

Demokratisk finansieri

Vi är Nordens största crowdfunding-plattform. Vi stöder lokalt företagande genom att bidra med en demokratisk lånemarknad så att också små och medelstora företag kan ansöka om lån med marknadsränta, såsom också börsbolagen gör. På köpet ökar du synligheten för ditt företag samt dess varumärke bland våra tusentals investerare, vilka i framtiden mycket väl kan bli ert företagskunder.

Ansök om företagslån

Företagslån utan säkerhet

Minskad byrokrati

För att du ska kunna koncentrera dig och lägga din tid på att sköta företagsverksamheten och att utveckla den så måste det vara lätt och smidigt att kunna ansöka om företagslån till att ge ekonomisk buffert åt ditt företag då det behövs. Därför erbjuder vi en kanal att ansöka om lån helt och hållet på nätet då när det passar dig bäst. Ansökan fyller du i på ett par minuter och lånet betalas i bästa fall under samma dag på ditt företags konto.

Ansök om företagslån

Crowdfunding finansiering till företag

Behovsenlig

Vår tjänst kompletterar bankernas finansiering och för kreditvärdiga företag erbjuds lån av våra investerare alltid med konkurrenskraftiga villkor. Utöver företagslån erbjuder vi också företag fakturafinansiering för att förbättra kassaflödet och för att kunna erbjuda dina kunder längre betalningsvillkor. Du kan följa med dina lån i vår web-portal (24/7) dygnet runt.

Ansök om företagslån

Såhär lätt kan du ansöka om företagslån

Ansöka om ett företagslån

1. ​Lånebelopp

Välj det mest passande lånet med en lämplig avbetalning i början av låneansökan.

Låneansökan om ett företagslån

2. Låneansökan

Välj ett passande lån och fyll i en ej-bindande låneansökan på ett par minuter.

Låna säkert till företaget

3. Erbjudande på lånet

Du får omgående ett låneerbjudande, som du själv väljer att acceptera eller avböja.

Företagslån på kontot samma dag

4. Lyft lånet

Om du godkänner ett låne-erbjudande får du pengarna på ditt konto redan samma arbetsdag.

Ansök om företagslån

Vill du ha mer information om företagslån?

Skicka en offertförfrågan, vi kontaktar er senast under nästa vardag.

Vi lånar till företag som uppfyller följande kriterier

Modernt sätt att finansiera företagsverksamheten

Ert företag kan ansöka om finansiering från nordens största crowd-funding plattform. Tidigare har denna finansieringsform endast varit stora företagens privilegium att crowd-funda sina finansieringsbehov med marknadsränta. Ett crowd-fundat företagslån skiljer sig inte administrativt på något sätt från andra lån från banker eller finansbolag. Lånet belatas ut från ett ställe det återbetalas till ett konto. All kommunikation gällande lånet och villkoren sköts med Fellow Finance. Fyll i en kostnadsfri och ej-bindande ansökan via nätet redan idag. Efter att ni gjort ansökan får ni omgående en låneoffert. Bekanta er med offerten och gör beslutet att lyfta eller inte lyfta lånet. Ifall ni inte är nöjd med offerte ni fått kan ni avböja den kostnadsfritt. Vi diskuterar gärna med er angående offerten och vid behov hjälper vid med att lämna en ansökan, var isåfall i kontakt med oss foretagslan@fellowfinance.se

Ansök om företagslån

Jämförelsetjänsten för företag som vill växa

För ett välfungerande företag ska det inte finnas några hinder för utveckling och tillväxt. Lyckligtvis finns det möjligheter för att ta snabba och smidiga lån som kan ge ditt företag chansen att utvecklas till dess fulla värde.

Ett företag som har investerat de flesta av sina vinster i verksamheten kan ibland hamna i dilemmat av att ha skapat ett välfungerande maskineri som har varje möjlighet att ta ett steg både framåt och uppåt, men det kan vara både frustrerande och riskabelt att vänta in vinsten så du kan investera mer för att gå framåt. En konkurrent kan under denna väntetid dra fördel som de annars inte skulle få för att komma upp till ditt företags nivå. Det är då ett lån kan göra skillnad så att du kan investera i det som avgör företags framtid.

Företag har många möjligheter att ansöka om lån genom en traditionell bank eller att ta ett lån ifrån en mer alternativ finansiär. Inte alla företag med en god kredit får ett lån från banken och behöver då söka sig till andra alternativ. Vi rekommenderar starkt att göra en jämförelse av lånemöjligheterna före du gör ett val. Det finns lånealternativ du kan använda och ansöka om via internet som har väldigt olika villkor och priser, även om alla dessa är lätt tillgängliga.

Till vem skulle ett Fellow Finance företagslån passa?

Det passar alla företags som har varit aktiva i minst ett år. Lånet har också tillämpats för att förbättra företagets tillväxt eller investeringar vilket gör det möjligt för företaget att bli framgångsrikt. Den längsta återbetalningstiden är 7 år och det högsta lånebeloppet är 10.000.000 kronor. Villkoren kan förhandlas så du antingen kan ansökan direkt genom vår hemsida eller kontakta vår företagsfinansiering service och diskutera fram ett alternativ som skulle passa bäst för ditt företag. Du kan också kontakta dem efter att ha fyllt i en ansökan via hemsidan om du har ytterligare några frågor eller funderingar angående låneansökan.

Faktorer att tänka på när man tar ett företagslån.

Vilket alternativ skulle passa bäst för dit och ditt företag? Avgifterna kan vara fördelaktiga för vissa långivare, men för ditt företag är kanske räntorna viktigare? Behöver du ta ut lånet direkt eller vill du kanske ha en specifik återbetalningstid? För företag med säsongsbetonad produkt som behöver ett snabbt lån med en kort återbetalningstid för att säkerställa att dem kan få ut så mycket som möjligt av säsongen. Se till att du vet vad som är företagets faktorer så du kan välja det rätta alternativet för dig.

Vilket som är det rätta alternativet för just ditt företag är en komplex fråga. Är ditt företag ett litet, start-up företag som har kunskap och en lysande affärsidé men som har stort behov av kapital för att komma igång med verksamheten? Alla dessa faktorer utgör vilken typ av lån som är mer lämpat för dig, kanske inte ett lån som är lika lämpligt för de gamla, etablerade familjeföretaget som alltid har en långsiktig plan för sin verksamhet.

Svara på dessa frågor som rör företagsfinansiering:

Finns det en korrekt användning för pengarna? Pengarna ska spenderas till rätt saker som gynnar företaget i det långa loppet. Tänk på att pengarna ska addera fördelar till företaget, inte ta bort dem, som tillexempel möjliggör utvecklandet av företaget.

Är det rätt tid att ta ett lån? Kan det vara så att det kommer in pengar senare under året, kan du vänta på det eller är det avgörande att få in pengarna nu? Även er ekonomiska situation kan ändras, när företaget går bättre får du troligtvis ett billigare lån. Så hur brådskande är egentligen behovet?

Vad är de totala kostnaderna? Vad är lånets ränta och är villkoren flexibla eller fasta? Det kan finnas ytterligare kostnader för att betala tillbaka lånet snabbare och troligtvis finns det månatliga avgifter osv. Beräkna allt detta tillsammans för att vara säker på att du gör ett informerat beslut.

Vilket är det rätta beloppet att låna? Var säker på att du kan få den förmånen du behöver utan att ta ett annat lån inom en månad eller två (detta kommer att addera till kostnaderna) men också litet nog så att du inte betalar för pengar som du egentligen inte riktigt behöver.

Det kanske känns som att du behöver låna ett mindre belopp för att klara denna veckans eller månadens utgifter. Då kan det sluta med att du står där efter ytterligare en månad och behöver ansöka om ett annat lån, detta leder oftast till att du börjar spendera tid på fel saker.

Tid är också pengar så att jämföra, beräkna och ansöka osv tar oftast bort tid från arbetet med de frågor som verkligen betyder något för ditt företag. Över tiden ger ett rätt val av lån dig säkerhet över tid så att ditt företag kan blomstra fritt.

Kundernas recensioner av vår service

4.4 stjärnor (207 recensioner)