Lånekalkylator

kr/mån

Ansök om lån

Representativt exempel: Ett lån på 120 000 kr med 8 års återbetalningstid och årsränta om 8,0 % har en effektiv ränta på 8,42 %, inkl.uppläggningsavgift på 499 kr. Totalt belopp att betala (inkl. amortering, ränta och avgifter) uppgår till 163 526,32 kr fördelat på 96 avbetalningar, vilket motsvarar 1 703,40 kr/månad. Exemplet är beräknat 2018-05-16 och förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under kreditperioden.

Fellow Finance Abp har en betalningsinstitutslicens från Finansinspektionen.

Hitta ett lämpligt lån med vår kalkylator

Med vår lånekalkylator kan du enkelt och snabbt hitta ett lånebelopp med en lämplig återbetalningsperiod för just dig. Det är värt att fundera över avbetalningsbeloppet så att det inte uppstår några svårigheter att betala dessa om de normala månatliga utgifterna överskrids. Även om du lever som vanligt kan det alltid uppstå överaskningar i livet och det är inte alltid dina besparingar räcker till. Fellow Finance hjälper dig med dina utgifter, om till exempel din bil eller dator går sönder, redan idag. Du får ett lån som passar just dig och med vår lånekalkylator kan du beräkna ditt lån och dina avbetalningar så attt dessa blir hanterbara och du har pengar över att spendera på annat.

Börja med att välja det belopp du behöver. Beräkna skillnaden mellan din inkomst och dina utgifter, så att du kan uppskatta hur mycket du kan betala tillbaka genom dina månatliga avbetalningar. Välj en återbetalningsperiod och betala en månatlig avbetalning som passar dig och ditt hushåll. Din avbetalning varje månad kommer att förbli densamma under hela låneperioden. Om du inte är helt säker på din återbetalningsförmåga kan du också välja en lite längre löptid för lånet än vad du behöver. Du kan även alltid betala tillbaka ditt lån tidigare utan några extra kostnader eller förkorta låneperioden genom att betala ett högre belopp än tidigare planerat. Informera bara vår kundtjänst så tar de hand om det.

Låna alltid efter dina behov och betala enligt din förmåga.

Du borde alltid jämföra lånen och deras villkor så att du väljer det bästa alternativet. Kontrollera alltid den totala kostnaden för lånet för den önskade återbetalningsperiden. Det enklaste sättet är att jämföra den årliga effektiva räntan för lånen för de olika låneavtalen. Den effektiva räntan tar även hänsyn till alla lånekostnader så som eventuella öppningsavgifter, månadsavgifter och andra avgifter.

Till exempel kan många lån som utger sig att vara billiga tendera att bli väldigt dyra när de används under en längre tid. Med dessa måste du vara helt säker på att du kan betala dina avbetalningar varje månad.