Beräkna månatlig avbetalning för lånet

kr/mån

Representativt exempel: Ett lån på 120 000 kr med 8 års återbetalningstid och årsränta om 8,0 % har en effektiv ränta på 8,42 %, inkl.uppläggningsavgift på 499 kr. Totalt belopp att betala (inkl. amortering, ränta och avgifter) uppgår till 163 526,32 kr fördelat på 96 avbetalningar, vilket motsvarar 1 703,40 kr/månad. Exemplet är beräknat 2018-05-16 och förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under kreditperioden.

Fellow Finance Abp har en betalningsinstitutslicens från Finansinspektionen.

 • Enkelt lån online
 • Enkelt och snabbt

  Kostnadsfri icke-bindande låneansökan, beslut omedelbart och pengar omgående

 • Finskt låneföretag
 • Säker tjänst

  ​Låna upp till 500 000 kr utan garantier eller säkerheter

 • Prisvärd låneränta
 • Rimliga avgifter

  Fast ränta från 2,95 %, avbetalning från 200 kr

 • Flexibla lånevillkor
 • Flexibla villkor

  Betala av lånet på en gång, ta en betalningsfri månad eller höj ditt lån

Låna pengar omedelbart och enkelt online, utan säkerhet

Lån omedelbart till kontot

​Snabbt

Om du accepterar ett låneerbjudande får du pengar på ditt konto på vardagar redan samma dag mellan kl. 9-17.

Låneansökan online

Enkelt

Du kan fylla i den kostnadsfria och icke-bindande låneansökan online hemma från soffan.

Små lånekostnader

Prisvärt

Vår onlinetjänst erbjuder de mest förmånliga priserna på marknaden för lån utan säkerhet.

Lainaturvalla turvaa lainalle

Lån utan säkerhet

Inga säkerheter krävs för lån och inga dolda avgifter.

Lån utan säkerhet för olika ändamål

Lånekonsolidering

Samla dina lån

Samla dina lån till ett mer långsiktigt lån med endast en avbetalning. Vi erbjuder dig konsolideringslån till bättre villkor och efter att du har betalat dina avbetalningar under tre månader har du möjlighet att höja ditt lån till ännu mer förmånliga villkor.

Samla dina lån

Lån större inköp

​För större inköp

Familjens årliga semesterresa, bilinköp eller till och med renovering av lägenheten är alla exempel på större inköp som är förståndiga att finansiera med ett mer långsiktigt och förutsägbart finansieringsalternativ. Hos oss kan du välja den mest passande återbetalningstiden för ditt hushåll, så att du har pengar kvar att leva för och inte överbelastar din ekonomi. Lånets löptid är 1-10 år men du har möjligheten att när som helst betala tillbaka hela lånet utan extra kostnad.

Ansök om lån

Lån för dagliga utgifter

Oväntade utgifter i vardagen

Ibland dyker större oväntade utgifter upp i vardagen som till exempel bilreparation, inköp av hushållsapparater, sjukvårdskostnader etc. Med snabblån och kortfristiga krediter skjuter du bara upp den finansiella ångesten tillfälligt och löser inte situationen. Ett längre lån är ett mer hållbart och förnuftigt alternativ för att jämna ut kostnaderna på sikt.

Ansök om lån

Så här enkelt kan du ansöka om ett lån

Välj ett lånebelopp

1. ​Lånebelopp

Börja din ansökan med att välja det mest passande lånebeloppet med en rimlig månatlig avbetalning.

Fyll i en låneansökan

2. Låneansökan

Fyll i den icke-bindande låneansökan online på bara några minuter.

Icke-bindande låneansökan

3. Låneerbjudande

Du får omgående ett låneerbjudande, som du själv väljer att acceptera eller avböja.

Pengar på kontot omedelbart

4. Ta ut lån

Om du accepterar ett låneerbjudande får du pengarna på ditt konto redan samma arbetsdag.

Ansök om lån

Eller vill du få mer information om lånet?

Vänligen lämna en kontaktförfrågan så kommer vi att kontakta dig omgående, senast nästa arbetsdag, och berätta mer.

 • Fråga nu! Du kan även ringa direkt till nummer 0850165540 på vardagar 8.00-16.00.
 • Kontakta oss och utnyttja vår ekonomiska expertis, vi hjälper dig gärna.
 • Vi hjälper dig även personligen att fylla i din låneansökan.

Sammanfattning av vårt lån

Ansök om lån

Att fylla i en låneansökan är kostnadsfritt och inte bindande. När du har slutfört din låneansökan kommer du omedelbart få ett låneerbjudande. Granska erbjudandet och avgör om du vill acceptera eller avslå det. Vi diskuterar gärna erbjudandet med dig så vänligen kontakta oss.

Konkurrenskraftigt lån

Fellow Finances lån skiljer sig inte från bankernas utlåning, förutom att det är enkelt att ansöka när som helst på dygnet. Fyll i en kostnadsfri ansökan online och få ett lånebeslut omedelbart. Vårt lån är ett flexibelt och funktionellt sätt att finansiera både dagliga utgifter såväl som större mer genomtänkta inköp. Vi konkurrerar med bankerna genom enkelheten och snabbheten att erhålla ett lån samt med andra långivare med våra prisvärda lån utan säkerhet.

Lån som passar dina egna behov

Vårt lån kan återbetalas under högst 10 år och med ett belopp på högst 500 000 kr. Du bör vara förberedd för framtiden när du beslutar om belopp och löptid, och välja den låneperiod och belopp som gör att du fortfarande kan njuta av livet utan en ständig oro över återbetalningen samt har pengar över att leva för. Som löptid för lånet rekommenderar vi dig att välja en tillräckligt lång tid, kanske till och med längre än du ursprungligen hade tänkt, så att du inte sätter dig i en svår situation och klarar av att hantera avbetalningarna. Om det visar sig att du kan göra ytterligare avbetalningar eller till och med betala av hela lånet är detta självklart möjligt utan extra kostnad. Vad som även skiljer Fellow Finances lån från andra är att kunderna alltid kan bestämma vilken ränta de är villiga att acceptera för finansiering. Om den nuvarande räntan inte tilltalar den ansökande kan denne vänta upp till två veckor på nya erbjudanden.

Att ansöka om ett lån är enkelt eftersom du kan ansöka dygnet runt, året om och lånen betalas ut under arbetsdagar från 9–17 till låntagarens konto. Vår kundtjänst betjänar låntagaren i alla frågor som gäller lånet via e-post kundtjanst@fellowfinance.se och på telefon på nummer 0850165540 på vardagar fram till kl. 16. På sitt kundkonto kan låntagaren se de belopp som har återbetalts samt även den återstående balansen kvar att betala.

Jämför dina lån noggrant

Kortfristiga, dyra och snabba lån bör undvikas så gott det går, såvida du inte är helt säker på att du enkelt kan betala tillbaka efter en månad. Räntan för dessa lån ökar ofta omedelbart över 100 % om inte betalningen sker i tid. Om du inte är säker på att betala tillbaka hela beloppet på en gång bör du jämföra andra alternativ. För mer förmånliga lån kan du enkelt ansöka hos Fellow Finance, så kan du få den återbetalningsperiod som du själv vill och du sätter den högsta räntan du kan tänka dig att betala. Dessutom kan du betala tillbaka lånet när du vill utan extra kostnad, även efter fyra månader. Om du har tillräckligt god betalningsförmåga för det lån du ansöker om och tidigare har hanterat din ekonomi väl kan vi hitta ett passande lån för dig. Du behöver inte bara ta vårt ord på detta, utan att jämföra lån via olika källor är alltid att föredra. När du jämför olika långivare ska du alltid jämföra den effektiva årliga räntan då denna beskriver den totala kostnaden för krediten. Då kan du enkelt och transparent jämföra olika kreditformer och lånealternativ, och välja det som passar just dig bäst.

Råd till dig när du ansöker om lån

Det viktigaste att tänka på när du lånar är att fundera på om behovet finns och om du behöver pengarna just nu. Trots detta kommer många utgifter överraskande och vid värsta tänkbara tidpunkt, vid tillfällen när du behöver pengar omedelbart och det inte finns någon tid att spara. Om du har tur har du tid att spara varje månad tills du har tillräckligt. I dessa situationer borde du lägga pengar åt sidan. Men över tid dyker alltid nya behov upp och nya hål att stoppa dina besparingar, vilket leder till att du blir tvungen att börja om med ditt sparande från början. Ett lån hjälper dig att förvärva den produkt eller tjänst du önskar med en löptid för lånet som låter dig leva ett normalt liv. Tänk igenom dina alternativ noggrant för att komma fram till den lösning som passar bäst för just dig och din situation.

Ansök om lån